Міста Кіровоградщини змагатимуться за звання «Молодіжна столиця України-2022»

Листопад 08, 2021 | Новини | Переглядів: 1240 | Коментарі: 0

Міста Кіровоградщини запрошують до участі в Національному конкурсі «Молодіжна столиця України-2022».

Про це в Кіровоградській ОДА розповіла керівниця управління молоді і спорту облдержадміністрації Ірина Глобенко та регіональна координаторка конкурсу Ірина Ткаченко.

«Одним із головних завдань конкурсу це розвиток молодіжної політики у містах. Усі території, які мають статус міста, можуть стати учасниками конкурсу. Це престижний конкурс на національному рівні. Він дає молоді доступ до програм обмінів, навчання, це можливість познайомитися з іншими молодіжними лідерами та владою», - зазначила Ірина Глобенко.

Заявку на участь подають представники місцевої влади спільно з ініціативною молоддю міста. Заявки прийматимуть до 31 січня 2021 року. Ініціатори: Міністерство молоді та спорту України, Громадська організація ”Український інститут міжнародної політики” та Громадська спілка ”Національна молодіжна рада України”.

Місто, яке отримає статус Молодіжної столиці України може брати участь у загальноєвропейському конкурсі «Європейська молодіжна столиця». 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool