Міський голова Андрій Райкович звернувся з проханням до поліції

Травень 30, 2016 | Новини | Переглядів: 1147 | Коментарі: 0

Наступає період останніх дзвінків і випускних вечорів у загальноосвітніх школах міста. Відповідно, вся увага влади і правоохоронних органів мають бути спрямованими на контроль безпеки дітей. Таке доручення виконавчим органам і прохання до поліції висловив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 30 травня.

- Діти мають бути під контролем. Будь ласка, проінспектуйте кожен навчальний заклад, та слідкуйте за громадськими місцями, бо ці свята лише шкільним подвір’ям не обходяться, – відзначив міський голова. - Щоб жодна дитина, хоча випускники вже далеко не діти, не постраждали і не втрапили в якусь історію. Це стосується і Дня захисту дитини. В місто приїдуть діти з області, в парках, в громадських місцях буде багато дітвори.

Також спеціалісти мають попрацювати, аби організувати учням не лише цікаві, а й змістовні заходи.
- Управління освіти, служба дітей, молоді і спорту, управління торгівлі – організуйте змістовні для дітей заходи. Дотримуйтесь при цьому належної безпеки: особливу увагу зверніть на якість асортименту товарів для продажу у місцях відпочинку дітей, щоб у парках всі торговельні точки продавали якісну і свіжу продукцію. Не дай боже – слабоалкогольні, спиртні напої! Поліцію прошу особливо ці моменти відслідковувати.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool