Міська влада звернулась до ліквідаторів

Квітень 26, 2011 | Новини | Переглядів: 2708 | Коментарі: 0

Шановні кіровоградці!

            25 років тому сталася одна з найбільших техногенних трагедій в історії людського суспільства – аварія на четвертому енергоблоці Чорнобильської атомної електростанції. Вона вразила увесь світ, приголомшила людей страшним розмахом біди, трагічні наслідки якої відчуватиме не одне наступне покоління.

            Тисячі кіровоградців щоденно несли небезпечні вахти біля розжареного реактора, рятували опромінених, очищали від радіації поля, сади, житло. Вони не вагаючись стали до боротьби з грізним і невидимим супротивником.

            Схилимо голови перед їхньою мужністю і самопожертвою, перед світлою пам’яттю тих, хто своїм життям зупинив пекельну стихію. Спільними зусиллями, увагою та чуйністю маємо загоїти душевні і фізичні рани тих, хто пройшов через горнило війни з атомом.

            Дзвони Чорнобиля не замовкають!

 Міський голова   Олександр Саінсус

 Секретар міської ради Ігор Волков

джерело: Кіровоградська міська рада


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool