Міська влада Фонд Розвиток Кіровоградщини та Інтер підписали угоду на перерахунок мільйона

Липень 08, 2011 | Новини | Переглядів: 1949 | Коментарі: 0

Виконавчий комітет Кіровоградської міської ради, Кіровоградській обласний благодійний фонд «Розвиток Кіровоградщини» та Акціонерне товариство закритого типу «Українська незалежна ТВ-корпорація» 7 липня підписали угоду, згідно з якою, організатор телевізійного проекту «Майдан’s» місту-переможцеві перераховує винагороду на суму в один мільйон гривень.

Про це повідомив голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Ларін.

- Усі три сторони поставили свої підписи під угодою. Думаю, до кінця наступного тижня виграний мільйон буде на рахунку благодійного фонду і ми зможемо вести більш предметну розмову з виробниками дитячих майданчиків, - зазначив голова ОДА.

Він також наголосив, що найближчим часом відбудеться нарада з представниками кіровоградської команди танцюристів, громадських організацій, преси та інших учасників, на якій оберуться найкращі пропозиції дитячих майданчиків.

- Ми прагнемо, щоб цей процес відбувся максимально прозоро і зняв будь-які питання довкола відбору, - підкреслив Сергій Ларін.

Губернатор зауважив, що анонсований раніше час встановлення майданчиків доведеться відтермінувати.

- Перш за все, це зумовлено тим, що організатори перерахують кошти з місячною затримкою, - пояснив голова ОДА, зауваживши, що головне зараз не спішити, а зробити усе залежне, щоб дитячі майданчики були якісними, надійними і гарними.

за матеріалами сайту ОДА


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool