Місія ОБСЄ вивчатиме подробиці конфлікту на Кіровоградщині

Липень 14, 2017 | Новини | Переглядів: 1166 | Коментарі: 0

Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко зустрівся із представниками Дніпровського офісу спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ на чолі із Аттілою Молнаром.

Основною метою зустрічі стало з'ясування подробиць надзвичайної події, що сталася позаминулого тижня у с. Бережинка, її причин та можливих наслідків.

"Ми поінформовані про події у Бережинці, але головне наше джерело – новини у засобах масової інформації. Для того ж щоб отримати повну картину подій, СММ ОБСЄ потребує більш чітких та детальних відомостей,"- зазначив Аттіла Молнар.

Сергій Кузьменко детально розповів представникам СММ ОБСЄ про перебіг конфлікту у Бережинці. Щодо причин, які призвели до надзвичайних подій, посадовець виокремив недосконале антирейдерське законодавство та відсутність культури ведення бізнесу, адже в Україні частішають випадки коли бізнесмени вважають, що можуть заволодіти чужим майном. Крім того посадовець вказав на роль, що відіграли у конфлікті окремі політичні сили, які фактично влаштували піар на побоюванні людей залишитися без майна. Він також наголосив, що сьогодні ситуація у селі повністю контрольована. Господарський спір вирішується у правовому полі, а реальний власник ТОВ "Нива-2010" сьогодні має можливість організувати жнива. Урожай на полях господарства цілий та неушкоджений.
"Ситуація є цілком контрольованою. Ми чітко знаємо, що маємо робити і сьогодні і завтра аби захистити майно людей!"- наголосив голова облдержадміністрації.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool