Міндоходівці Кіровоградщини розглянули 56 запитів на публічну інформацію

Січень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 834 | Коментарі: 0

Саме стільки надійшло протягом 2013 року до територіальних органів Міндоходів у Кіровоградській області. Із їх загальної кількості 25 запитів надійшло від громадян, 27 – від юридичних осіб, від представників ЗМІ та органів виконавчої влади – 4.

В запитах висловлювалося прохання надати інформацію про себе особисто або про іншого платника податків. Всі вони розглянуті вчасно, у встановлений законодавством термін. По 12 заявам запитувачам відмовлено у задоволені, з огляду на те, що запитувана інформація є конфіденційною згідно ст. 6 Закону України «Про доступ до публічної інформації», та належить до інформації з обмеженим доступом, 4 запити надіслано іншим органам державної влади відповідно до їх компетенції.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool