Міліція викрила кіровоградця у розповсюдженні порнороликів в Інтернеті

Лютий 22, 2014 | Новини | Переглядів: 1282 | Коментарі: 0

Житель обласного центру розмістив на своїй сторінці в одній з соціальних мереж понад 20 відеофайлів порнографічного характеру. За такі дії зловмиснику загрожує до п’яти років ув’язнення.

Працівники сектору боротьби з кіберзлочинністю (СБК) УМВС України в Кіровоградській області викрили кримінальне правопорушення, провівши моніторинг веб-ресурсів.
У результаті проведення подальших розшукових заходів правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 27-річний кіровоградець. Чоловік розмістив на створеній ним електронній сторінці відеоролики порнографічного змісту, доступ до яких мали всі користувачі Інтернет-мережі, у тому числі і неповнолітні.
– За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 301 (розповсюдження відеопродукції порнографічного характеру) Кримінального кодексу України, – повідомив начальник СБК УМВС в області Олександр Ляпун.
Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років з конфіскацією відеопродукції та засобів її демонстрування. Триває розслідування.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool