Миколаїв: горіли два вантажних автомобіля

Березень 11, 2013 | Новини | Переглядів: 984 | Коментарі: 0

10 березня о 03:26 до оперативно-диспетчерської служби Головного управління ДСНС України у Миколаївській області надійшло повідомлення про виникнення пожежі 2-х вантажних автомобілів DAF на території автотранспортного підприємства по вул. Пригородна, м. Миколаєва.

На місце виклику негайно було направлено три відділення державних пожежно-рятувальних частин міста. По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено вже два автомобіля. Рятувальниками було подано два стволи: один на гасіння пожежі та один на захист бензобаку. О 04:00 пожежу на площі 60 кв.м локалізували, а о 04:41 повністю ліквідували. Завдяки оперативним та злагодженим діям пожежно-рятувальних підрозділів вдалося не допустити поширення вогню на інші автомобілі та врятувати автомобільний бокс.З місця пожежі з опіками тіла 3 ступеню до опікового центру міської лікарні №3 був доставлений водій одного з автомобілів 1961 року народження, який намагався самостійно ліквідувати пожежу до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів. Причина пожежі наразі встановлюється. На місце події також працювали працівники міліції та медики.

ДСНС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool