Микола Луханін привітав залізничників із Днем Конституції України

Червень 28, 2012 | Новини | Переглядів: 992 | Коментарі: 0

27 червня 2012 року в актовій залі Управління Одеської залізниці зібралися представники майже усіх структурних підрозділів підприємства для того, щоб в урочистій атмосфері відзначити річницю від Дня прийняття Конституції України. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ОЗД

 «Своєю відповідальною, напруженою працею залізничники завжди сприяли становленню Української держави, укріпленню конституційних норм і стабільності у суспільстві. Залізнична галузь завжди була і залишається потужним локомотивом української економіки. Зберегти цю позицію – наша пріоритетна мета. Тільки власною наполегливою працею та гострим розумом кожен з нас, залізничників, може сповнити реальним змістом істини, задекларовані Конституцією», – зазначив у вітальному слові до колективу начальник Одеської залізниці Микола Луханін.
Понад 100 працівників Одеської магістралі за багаторічну сумлінну працю на залізничному транспорті, вагомий особистий внесок у розвиток галузі, високу професійну майстерність та з нагоди свята отримали почесні нагороди Міністерства інфраструктури України, Державної адміністрації залізничного транспорту України та Одеської залізниці.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool