Ми зробимо успішними громади, які вже об'єдналися, - Сергій Кузьменко

Червень 01, 2018 | Новини | Переглядів: 688 | Коментарі: 0

29 квітня цього року відбулися перші вибори до Новопразької селищної об’єднаної територіальної громади, а сьогодні, 1 червня, відбулася І сесія депутатського корпусу, у якій взяв участь і голова обласної державної адміністрації.

Сергій Кузьменко подякував громаді за розуміння реформ, державницьку позицію та вказав, що об'єднання сьогодні – це величезні перспективи та переваги для громади завтра. Створення ОТГ без сумніву, стане значним поштовхом для розвитку усіх її населених пунктів.

- Децентралізація – це не просто слово. Це нові можливості для громади, адже держава передає вам основні повноваження місцевих держадміністрацій та значний фінансовий ресурс. Держава та обласна влада й надалі підтримуватимуть об’єднані територіальні громади.

Вже цього року десятки мільйонів гривень будуть спрямовані на різні проекти розвитку ОТГ. Ми зробимо успішними громади, які не чекають на подальші зміни законодавства, а вже об'єдналися, – наголосив голова обласної державної адміністрації.

Звернувся до присутніх й Богдан Куруп – новий голова об’єднаної територіальної громади. Він закликав усіх депутатів до плідної та конструктивної співпраці: "Нашою метою є створення благ та добробуту для жителів, які прийшли на вибори і висловили нам довіру. Я впевнений що через кілька років ми зможемо гордо і прямо дивитися у вічі людям, які нас обрали", - зазначив очільник Новопразькоїселищної об’єднаної територіальної громади.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool