Ми повинні крок за кроком вичистити місто, - Андрій Табалов

Березень 20, 2017 | Новини | Переглядів: 937 | Коментарі: 0

Акцент на реалізації практичних заходів у рамках «Комунальної декади» в Кропивницькому зробив секретар міської ради Андрій Табалов під час наради з керівниками виконавчих органів сьогодні, 20 березня.

- Але мета декади не лише в тому, щоб комунальні служби активно попрацювали до початку місячника з благоустрою території Кропивницького, а й у підключенні до весняного прибирання господарських підрозділів великих підприємств, приватних структур, щоб «прокинулися», так би мовити, активи квартальних комітетів, - відзначив секретар міської ради. - Ми повинні крок за кроком вичистити місто, зустріти Великодні свята чисто прибраними.

Андрій Табалов доручив доручив терміново розпочати роботи з благоустрою на всіх міських цвинтарях. Скрізь необхідно завчасно навести порядок, забезпечити підвезення води, встановити достатню кількість контейнерів і забезпечити вчасний вивіз прибраного сміття. Крім того, управління розвитку транспорту та зв’язку має завчасно подбати про посилений графік перевезення пасажирів у напрямках, де розташовані цвинтарі саме в поминальні дні, щоб люди мали можливість нормально туди дістатись.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool