МФК «Миколаїв» - «Зірка» 3:1

Листопад 07, 2011 | Новини | Переглядів: 1239 | Коментарі: 0

В 19-му турі чемпіонату України серед команд першої ліги кіровоградська «Зірка» провела вкрай важливий матч, адже суперником був сусід по турнірній таблиці МФК «Миколаїв».

З перших хвилин зустрічі ініціативою на правах господарів заволоділи миколаївці. Вони створили кілька небезпечних моментів біля воріт нашої команди. Була небезпечна подача на Станіслава Гудзікевича, але першим на м’ячі був голкіпер гостей. Стартовий натиск господарів «Зірка» миттєво остудила, провівши швидку контратаку на 10-ій хвилині: Роман Бочкур вкинув аут на Павла Чорномаза, який в один дотик зробив передачу в штрафний майданчик суперника на Батальського – Олександр головою скинув на Рудницького і Іван в один дотик головою увігнав м’яч у сітку воріт миколаївців.
 В середині першого тайму чітко відображалася перевага гостей. Після 30-ої хвилини темп гри дещо впав. А наприкінці першого тайму Ігор Крижанівський порушив правила проти Андрія Ковальова і арбітр призначив штрафний удар. Подача із флангу і вкотре в нинішньому чемпіонаті кіровоградці невдало зіграли при виконанні стандартних положень біля їх воріт – Євген Зарічнюк результативно зіграв на дальній штанзі воріт «Зірки» - 1:1. За цього рахунку команди пішли на відпочинок.
На початку другого тайму господарі активно пішли вперед. Євген Зарічнюк міг зробити дубль, але не реалізував вихід один на один з голкіпером кіровоградців. А на 51-ій хвилині капітан гостей отримав попередження у ситуації, яка зовсім не тягнула на жовту картку. Але це вже запитання до головного арбітра Івана Бондаря, котрий, забігаючи наперед зазначимо, прийняв чимало суперечливих рішень. А на 59-ій хвилині зустрічі господарі провели швидку контратаку, яку в центрі поля намагався зупинити Андрій Смалько, порушивши правила проти свого опонента, та м’яч залишився у миколаївців, які довели свою контр дію до завершення. А коли вже гра зупинилася, арбітр виявив свою принциповість і дав жовту картку капітану гостей, для якого то була друга – «Зірка» залишилася в меншості. Через хвилину господарі втілили свою перевагу в одного гравця у забитий м’яч: Євген Зарічнюк зі штрафного майданчику без перешкод пробив під перекладину воріт гостей. Граючи в меншості, кіровоградська команда намагалася уникнути поразки. І шанси для взяття воріт суперника мала. Так, в одному з епізодів Андрій Шибко виходив тет-а-тет з голкіпером суперника, але арбітр зафіксував положення поза грою. Зазначимо, що переглядаючи відео повтор даного епізоду, положення поза грою нам не було. В іншому епізоді Олександр Батальський теж вийшов один на один з стражем воріт МФК «Миколаїв»: опинившись перед воротами Олександр встиг поглянути на асистента арбітра, прапорець не був піднятий і нападник продовжив рух до воріт суперника й вміло перекинув Дениса Боброва – гол, та де ж там… Головний арбітр зафіксував положення поза грою, та й ще «нагородив» Олександра Баталського жовтою карткою. Зроблені заміни наприкінці матчу мали оживити гру команди попереду. І Франк Онгфіанг міг принести користь своїй команді, заробивши стандарт біля лінії штрафного майданчику господарів – на жаль, після штрафного удару Ігоря Крижанівського м’яч пролетів вище воріт господарів. А в компенсовані хвилини зустрічі, коли гості ризикували, намагаючись відігратися, «Миколаїв» провів швидку контратаку і Антон Голенков з гострого кута поразив ворота «Зірки». В підсумку «Зірка» зазнала поразки з рахунком 1:3.

Віктор Слюсаренко.

за матеріалами


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool