Мешканців Кіровоградщини закликають не забувати про безпеку під час Зелених свят (ФОТО)

Червень 11, 2019 | Новини | Переглядів: 1247 | Коментарі: 0

Працівники Управління ДСНС в області та підпорядкованих підрозділів продовжують перевіряти стан пожежної та техногенної безпеки об’єктів, які будуть задіяні під час святкування Трійці. 

Наразі фахівці районних відділів У ДСНС в області перевірили церкви та провели роз’яснювальну роботу зі священиками і прихожанами Долинського та Знам’янського районів

 У процесі перевірок рятувальники звертали увагу на наявність первинних засобів пожежогасіння, їх стан, наявність та стан евакуаційних виходів, справність електромережі. Оскільки неодмінним атрибутом будь-якого релігійного свята та і відвідування церкви взагалі є запалені свічки й лампадки, настоятелів храмів закликали вжити необхідних протипожежних заходів, аби під час свят запобігти пожежам та людським жертвам. Також рятувальники звернулись з проханням до священнослужителів нагадати вірянам про необхідність суворого дотримання ними правил пожежної безпеки, адже найменша необережність може стати початком великої біди. 

Під час перевірки також розповсюдили серед вірян та служителів храмів листівки із застереженнями та правилами пожежної безпеки.

У ДСНС України у Кіровоградській області


 не забувати про безпеку під час Зелених свят

не забувати про безпеку під час Зелених свят


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool