Мешканців Кіровоградщини навчали поводитися з вибухонебезпечними предметами

Травень 31, 2022 | Новини | Переглядів: 1365 | Коментарі: 0

Рятувальники спільно з поліцейськими продовжують проводити серед населення Кіровоградщини просвітницьку роботу з безпечної життєдіяльності.

Мешканців Кіровоградщини навчали поводитися з вибухонебезпечними предметами

Мешканців Кіровоградщини навчали поводитися з вибухонебезпечними предметами


Так, в Онуфріївці, Світловодську та Петровому співробітники місцевих підрозділів пожежно-рятувальної служби та поліції навчали жителів, як поводитись у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів. Зокрема, наголошувалось, що будь-який підозрілий предмет повинен викликати занепокоєння, оскільки ворог може замаскувати вибухівку під звичні речі – згортки, пакети, коробки, бляшанки, дитячі іграшки або різні гаджети. Будь-які боєприпаси - як сучасні, так і часів минулих війн - ні в якому разі не можна рухати, піддавати впливу вогню та розмовляти по телефону поряд з ними. Громадянам радили у таких випадках позначити місце небезпечної знахідки, попередити інших людей про небезпеку, відійти якомога далі та повідомити до Служби порятунку за номером «101» чи до поліції – за номером «102».

Крім того, вогнеборці нагадали жителям міста та селищ правила пожежної безпеки у побуті та в екосистемі, закликали бути обережними з вогнем, перебуваючи на відкритій території, та нагадали про покарання для паліїв, які своїми злочинними діями завдають шкоди довкіллю і людям.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool