Мешканка Христинівки після робочого тижня виходила красти на залізницю

Квітень 18, 2018 | Новини | Переглядів: 737 | Коментарі: 0

Вранці 13 квітня працівники Знам’янського загону відомчої воєнізованої охорони і Христинівської дистанції колії регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» затримали 30-річну мешканку міста Христинівка під час спроби чергової крадіжки деталей верхньої будівлі колії на 170-ому км перегону Монастирище – Христинівка.

При затриманні жінка зізналася в участі ще в двох фактах скоєння крадіжок, а також в тому, що діяла з метою здачі деталей на металобрухт та отримання грошової винагороди.

Зокрема, мова йде про випадки 31 березня і 7 квітня, коли загалом на зазначеному перегоні були викрадені понад 258 закладних болтів в зборі, 26 клемних болтів в зборі і 7 одиниць підкладок. За словами затриманої, попередні крадіжки здійснювалися у період з 4-ої до 6-ої години ранку.

Крім того, за попередньою інформацією, місцева мешканка чинила злочинні дії спільно зі стороннім чоловіком, особа якого наразі встановлюється. Тим часом, триває робота в рамках досудового слідства. Робота проводиться слідчими органами Христинівського відділу поліції.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool