Мешканець Кіровоградщини вирощував у себе в квітнику коноплю

Серпень 15, 2017 | Новини | Переглядів: 1199 | Коментарі: 0

Посів нарковмісних рослин поліцейські виявили на території домоволодіння мешканця одного з сіл Новоукраїнського району у рамках профілактичних заходів.

«Під час проведення санкціонованого обшуку в обійсті 29-річного громадянина поліцейські вилучили 40 кущів, зовні схожих на коноплю. Господар дбайливо приховував зілля від сторонніх очей у бур’янах.
Виявлені заборонені насадження правоохоронці направили на дослідження. Поліцейські з’ясовують, з якою метою чоловік займався незаконним «садівництвом», - розповів начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. За такі дії особі загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років.

За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool