Мер Кіровограда Андрій Райкович подякував мешканцям міста

Квітень 25, 2016 | Новини | Переглядів: 2933 | Коментарі: 0

Міський голова Андрій Райкович подякував кіровоградцям за активну участь у місячнику благоустрою території міста та загальноміських суботниках.

- Загалом спільними зусиллями нам вдалося навести порядок у місті, - відзначив очільник міста. – У той же час, це не привід заспокоюватися. В обласному центрі є ще багато проблемних питань, які потребують щоденної копіткої праці.

Одним із перших доручень, які міський голова надав сьогодні, 25 квітня, під час наради з керівниками виконавчих органів стало завдання здійснити інспекцію усіх місць порушення асфальтового покриття доріг, здійснених під час ліквідації аварій на інженерних мережах міста.

Андрій Райкович навів і приклад такого місця, - вулиця Полтавська, напроти маркету АТБ.
Міський голова також звернув увагу керівника головного управління ЖКГ на необхідність активізувати роботи з поточного ремонту міських доріг та нанесення дорожньої розмітки. У першу чергу це стосується місць біля закладів освіти та аварійно – небезпечних ділянок проїжджих частин. Системну роботу треба проводити щодо ремонту люків, зауважив Андрій Райкович і попросив відновлювати їх не лише в центрі, а й в мікрорайонах міста.

Слабко проводиться у Кіровограді також грейдерування доріг, затягуються тендерні процедури закупівлі нового грейдера.
- Терміново провести грейдерування віддалених вулиць і провулків, - наголосив Андрій Райкович. - Звертаюсь до КП «Кіровоград Універсал - 2005», погода дозволяє виконувати ці роботи. Не чекайте, поки стане жарко.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool