Майже шість сотень дітей прибули луганськими поїздами до Одеси

Червень 06, 2014 | Новини | Переглядів: 768 | Коментарі: 0

Сьогодні у складі двох поїздів формування Донецької залізниці до Одеси прибули майже 600 дітей віком від 3 до 17 років серед яких діти інваліди та діти-сироти.

Першим складом поїзда №91/92 сполученням «Луганськ - Одеса» о 08:09 на вокзал станції Одеса-Головна прибуло 100 дітей. Ще 497 дітей з Луганських шкіл-інтернатів прибули до Одеси поїздом №525/526 сполученням Луганськ – Одеса о 12:28. На пасажирському вокзалі Одеса-Головна дітей крім залізничників зустрічали представники Одеської облдержадміністрації, які брали активну участь у їх перевезенні та розміщенні у дитячих оздоровчих закладах, обласних школах-інтернатах.
Слід зазначити, що залізничники доклали максимальних зусиль для забезпечення безпеки перевезень пасажирів та прибуття їх у кінцевий пункт, адже це питання знаходиться на особливому контролі у керівництва залізниці. Начальник пасажирського вокзалу Одеса – Головна Дмитро Лобойко для зручності маленьких пасажирів та їх супроводжуючих на високому рівні організував зустріч на супроводження дітей територією вокзалу – у цьому взяли участь 15 залізничників. Біля кожного вагону було закріплено відповідальних працівників вокзалу, які допомагали у висадці дітей з поїзда та супроводжували їх до автобусів. Для перевезення дитячих речей до автобусів були задіяні 5 носіїв із візками.
Безпеку на території залізничного вокзалу забезпечували працівники УМВС України на Одеській залізниці на чолі з заступником начальника управління, полковником міліції Володимиром Чеховським.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool