Майже півмільйона заробили на AGROEXPO жителі Кіровоградщини

Грудень 02, 2016 | Новини | Переглядів: 858 | Коментарі: 0

За період проведення IV Міжнародної агропромислової виставки AGROEXPO, яка проходила цієї осені в обласному центрі, жителі Кіровоградщини заробили на здачі в оренду квартир 486 000 гривень. Про це повідомив директор виставки Ігор Глібко.

"Ми у цьому році започаткували проект, в якому запрошували жителів міста та області до співпраці. Пропонували їм на період проведення виставки через ріелторів здавати в оренду свої вільні квартири учасникам та гостям виставки. В середньому за добу квартири здавали по 900 гривень", ‒ розповів Ігор Глібко.

Також він додав, що програма із розселення гостей і залучення містян дало гарні результати ‒ задоволеними залишилися і орендодавці, і гості міста, які відвідали виставку.

Це був позитивний досвід, тому цьогорічне нововведення планують практикувати і в наступному році.

Нагадаємо, IV Міжнародна агропромислова виставка AGROEXPO проходила з 29 вересня по 1 жовтня. Загальна площа експозицій склала 88 300 кв.м. У виставці взяло участь 470 профільних компаній і відвідало 20 700 осіб. У наступному році виставка пройде з 20 по 23 вересня.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool