Майже 45 тисяч адміністративних послуг отримали платники Кіровоградщини з початку року

Серпень 12, 2015 | Новини | Переглядів: 927 | Коментарі: 0

На сьогоднішній день, основною метою органів фіскальної служби є забезпечення ефективної організації роботи ЦОП з надання адміністративних та сервісних послуг, підвищення рівня добровільного виконання платниками своїх зобов’язань, поліпшення іміджу Державної фіскальної служби України за рахунок зручного податкового та митного адміністрування у частині обслуговування платників.

Органами фіскальної служби Кіровоградської області щоденно опрацьовується близько 1500 - 2100 звернень стосовно отримання адміністративних, інформаційних та консультаційних послуг, подання звітності тощо.

З початку 2015 року до Центрів обслуговування платників ДФС у Кіровоградській області звернулося понад 337,8 тисяч суб’єктів господарювання та громадян щодо отримання вищезазначених послуг, з них надано 44959 адміністративних послуг.
Серед адміністративних найбільш запитуваними є послуги з реєстрації реєстраторів розрахункових операцій, книг обліку розрахункових операцій, книг обліку доходів і витрат, видачі довідок про відсутність заборгованості, карток платника податків тощо.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool