Майже 304 тисячі жителів Кіровоградщини скористалися послугами центрів обслуговування платників

Липень 02, 2014 | Новини | Переглядів: 1131 | Коментарі: 0

З початку року фахівці 22 сервісних центрів по обслуговуванню платників податків надали кіровоградцям 36 667 адміністративних послуг.

Отримати їх можна на безоплатній основі. Офіційний веб-сайт Міністерства доходів і зборів України (http://minrd.gov.ua/) містить інформацію про перелік адміністративних послуг, їх інформаційні картки та зразки заяв.

Тільки у червні відвідувачам надано понад шість тисяч адмінпослуг. Щоденно ж опрацьовується від 1700 до 2200 звернень стосовно отримання адміністративних, інформаційних та консультаційних послуг. Також здійснюється приймання звітності від суб’єктів господарювання.

„Серед адміністративних найбільш запитуваними є послуги з реєстрації реєстраторів розрахункових операцій, книг обліку розрахункових операцій, книг обліку доходів і витрат, видачі довідок про відсутність заборгованості та карток платника податків”, - зазначила завідувач сектору обслуговування платників податків Тетяна Скрипник.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool