Майбутні учасники мультитесту мають підтвердити свою участь

Травень 02, 2022 | Новини | Переглядів: 1970 | Коментарі: 0

Для цього повинні обов’язково зайти на власні інформаційні сторінки. Відповідна опція буде доступна вже цього місяця.

"Вступники, які встигли отримати сертифікат учасника, мають доступ до своєї сторінки уже зараз. Інші ж зареєстровані особи невдовзі отримають на вказаний під час реєстрації номер мобільного телефону SMS із даними для входу на інформаційну сторінку. Якщо ж учасники не отримають цих відомостей, то з 12 до 19 травня працюватиме спеціальна гаряча лінія, де можна буде дізнатися номер і PIN-код для доступу до інформаційної сторінки.
Ті, хто не зареєструвався для участі в мультитесті (тобто не сформував реєстраційну картку до 19 квітня), зможуть зробити це в червні, коли відбуватиметься додатковий період формування реєстраційних карток. Такі особи зможуть узяти участь у додатковій сесії тестування", - про це  у своэму телеграм каналі повідомив голова Кіровоградської обласної ради Сергій Шульга. 

Джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool