Мандрівний кінофестиваль «Кіномедіа» у Кіровограді

Грудень 06, 2013 | Новини | Переглядів: 1056 | Коментарі: 0

10 грудня в Обласній унiверсальній науковій бiблiотеці iм.Д.I.Чижевського, у кіноклубі «Екран» (м. Кіровоград) відбудеться перегляд коротких стрічок про журналістику від українських молодих режисерів в рамках кінофестивалю «Кіномедіа».

Початок заходу – о 15:00 год

Вхід вільний.
У програмі – годинний перегляд найкращих фільмів-переможців кінофестивалю за 3 роки та дискусія про сучасні українські медіа.«Кіномедіа» – некомерційний кінофестиваль про принципи роботи газетярів, репортерів, телеведучих, практиків PR і інших, хто пише, знімає, розповідає та творить у сфері медіа.
Незмінний слоган «Кіномедіа» – «Роздягни медіа в кіно!».Мета фестивалю – підтримати правильне сприйняття ролі медіа як важливого елементу демократичного суспільства, розуміння важливості існування незалежних об’єктивних ЗМІ. Ціль кінофестивалю – розкрити та підтримати нові режисерські таланти в Україні.
Організатор кінофестивалю – Незалежна Асоціація телерадіомовників (НАМ). Партнери — National Endowment for Democracy (NED), Film.ua, Pepsico, National Geographic, Datacolor, Digital Cinema Ukraine, книгарня «Є». Адреса Обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І.Чижевського: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool