Мала Виска: рятувальники продовжують навчати громадян правилам безпеки життєдіяльності

Березень 01, 2018 | Новини | Переглядів: 1067 | Коментарі: 0

1 березня відпрацювання житлового сектора та замерзлої річки провели рятувальники Маловисківського районного відділу Управління ДСНС в області.

Зокрема працівники Служби порятунку поспілкувались із поодинокими рибалками на р. Мала Вись та громадянами, які перетинали замерзлу річку, щоб скоротити шлях.

Рятувальники нагадали про небезпеку, яку приховує підступна крига, заходи безпеки, що необхідно вжити перед виходом на лід, та способи порятунку потерпілих і самопорятунку у випадку потрапляння в ополонку.

Крім того, на вулицях міста рятувальники розмовляли із перехожими про правила безпеки в період опалювального сезону, особливо наголошували на необхідності постійного контролю за справністю систем обігріву, адже через чадний газ, що є отруйним продуктом горіння, можна отримати серйозне ураження організму та навіть загинути. Поряд з тим, перевантаження електромережі, користування пошкодженими електродротами від побутової техніки, саморобними приладами може спричинити пожежу. Також рятувальники радили забезпечити корисне дозвілля для дітей, які наразі перебувають на вимушених канікулах у зв’язку з негодою, щоб школярі не займались небезпечними справами: не виходили на кригу, не пустували із вогнем тощо.

Ще рятувальники нагадали про можливість випадково натрапити на незнайомий предмет, що цілком ймовірно може виявитись вибухонебезпечним боєприпасом часів Другої світової війни. Тому не зайвим буде вивчити алгоритм дій у такому випадку.
Усі ці правила безпеки стисло викладені у листівках, які рятувальники роздають під час відпрацювань громадянам.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool