Максим Драченко: «Команда скучила за футболом»

Січень 17, 2018 | Новини | Переглядів: 1072 | Коментарі: 0

Футболісти кропивницької «Зірки» вийшли з відпустки й провели перше тренування, а капітан нашої команди Максим Драченко дав клубній прес-службі перше інтерв’ю у 2018 році.

- Максиме, який настрій у команди після завершення відпустки?

- Настрій хороший, бойовий. Усі скучили один за одним і після відпочинку з новими силами готові розпочинати підготовку до другої половини сезону. Щойно завершилось перше тренування, і видно було по всім, що ми скучили за тренуваннями, скучили за іграми, скучили за футболом.

- Як ти особисто провів відпустку?

- Разом з родиною зустрів Новий рік, а потім удалось з’їздити в Європу. Ми відвідали Копенгаген, Париж, Барселону, Будапешт, самі собі, скажімо так, організували турне Європою.

- Ти підтримував форму під час відпустки?

- Уже після Нового року я постійно бігав, аби тримати себе в тонусі, й щоб легше було потім уходити в тренувальний процес. Кілька разів працював з м’ячем, але в основному зосереджувався на біговій роботі. У відпустці не можна тільки відпочивати, треба ще й підтримувати форму.

- Чи не лякає такий ранній старт другої половини сезону?

- Відверто кажучи, зовсім не лякає. Наше завдання зараз якомога краще підготуватися до першої офіційної гри в 2018 році проти ФК «Маріуполь» та другої половини сезону загалом. Звісно, незрозуміло, що буде в лютому з погодою, але в будь-якому випадку умови будуть рівні для всіх. Думаю, що вже ближче до дати проведення матчу почнемо вивчення суперника й безпосередньо готуватимемось на конкретний поєдинок.

- Що ти можеш побажати вболівальникам команди в Новому році?

- звісно, хотілося б привітати всіх вболівальників з минувшими святами, з Новим роком та Різдвом Христовим. Бажаю всього найкращого в році, що вже настав, а ми, зі свого боку, будемо робити все, для того, аби радувати наших фанатів гарною грою та позитивними результатами. 

джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool