Літня бібліотека у Кропивницькому

Серпень 18, 2016 | Новини | Переглядів: 728 | Коментарі: 0

Літо пора відпочинку та тільки не для бібліотек. Бібліотекарі разом з читачами відпочивають на майстер-класах, виготовляючи різні вироби з природного матеріалу, тканини, солоного тіста тощо, діти найбільше люблять конкурси малюнків чи ігрові програми, а дорослі читати у прохолодному читальному залі книги і нові журнали.

Читачі знають, що бібліотеки влітку не зачиняються і працюють навіть більше та інтенсивніше, ніж в іншу пору року. Ми маємо багато нових книг та журналів завдяки підтримці держави та плідній праці нового мера міста Андрія Райковича.

Щосуботи о 12.00 відчиняються двері мистецької студії і ми радо зустрічаємо своїх користувачів! Запрошуємо приєднуватись до шанувальників книг та інтелектуального дозвілля!

Детальніша інформація на сайті http://bibl18kr.io.ua/ та на сторінках блогу філії №18 «Бібліотусовка» http://biblioveronika.blogspot.com/
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool