Лист Голови ДПтС України розглянуто на засіданні обласної спостережної комісії при Кіровоградській ОДА

Серпень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 962 | Коментарі: 0

На базі Кіровоградської облдержадміністрації відбулось розширене засідання обласної спостережної комісії на чолі з заступником голови ОДА Галиною Пастух та за участю заступника начальника управління ДПтС України в області Павла Краморова, в.о. начальника сектору охорони здоров’я Руслана Величко, представниками районних спостережних комісій.

На порядку денному розглядався лист Голови ДПтС України від 26 червня 2013 року №6/3-3352-Сд213 щодо недостатнього рівня проведення спостережними комісіями області контрольних заходів та заходів соціально-виховного характеру в установах виконання покарань області.
Галина Пастух визнала критику справедливою та ініціювала ряд заходів щодо усунення недоліків та покращення роботи в даному напрямку.
Також розглядались питання : - про стан трудової зайнятості осіб, звільнених з місць позбавлення волі; про медичне забезпечення осіб засуджених до позбавлення волі, про звільнення осіб, які знаходяться в місцях позбавлення волі, від сплати державного мита за видачу паспорта громадянина України.
В цілому роботу комісії Галина Пастух визнала такою що не в повній мірі відповідає вимогам нормативних актів, що регламентують діяльність комісії.
Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України
в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool