Лісогосподарська діяльність в Кіровоградщині

Серпень 22, 2012 | Новини | Переглядів: 980 | Коментарі: 0

У січні–червні 2012 р. в області вироблено продукції, робіт та послуг лісового господарства на суму 35,5 млн.грн., що на 13,2% більше, ніж у січні–червні 2011р. Про це «FOTOINFORM» повідомили у Головному управлінні статистики у Кіровоградській області

 Частка обсягів продукції лісозаготівель у загальних обсягах продукції лісового господарства становила 74,6%.
Найбільший обсяг виробленої продукції припадає на господарства Олександрівського – 7,5 млн.грн. (21,1% загального обсягу виробленої продукції в області), Знам’янського – 6,8 млн.грн. (19,2%), Маловисківського – 5,6 млн.грн. (15,8%), Голованівського – 5 млн.грн. (14 %) районів.
Від усіх видів рубок заготовлено 85,6 тис.м3 ліквідної деревини, з яких обсяг заготівлі лісоматеріалів круглих становив 24,3 тис.м3, що на 3% більше, ніж за відповідний період 2011 року, питома вага у загальному обсязі заготовленої ліквідної деревини склала 28,4%.
Обсяги виробництва пиломатеріалів і заготовок із загальної кількості заготовленої деревини лісоматеріалів круглих, порівняно з відповідним періодом минулого року, збільшились на 8,6% і становлять 22,1 тис.грн.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool