Лікувальні заклади Кіровоградщини потребують 39 медичних сестер

Травень 12, 2020 | Новини | Переглядів: 1065 | Коментарі: 0

Медичні та освітні заклади області потребують 39 сестер медичних різних профілів.

Потреба існує у 16 сестрах медичних у Маловисківському (10 вакансій), Знам’янському (3 вакансії) та по 1 вакансії у Добровеличківському, Новомиргородському та Олександрійському районах. Розмір заробітної плати: від 4723 до 5500 грн.

У закладах для дітей Кропивницького, Знам’янського, Добровеличківського та Долинського районів потрібні 4 сестри медичних з дієтичного харчування. Заробітна плата – від 4723 до 5272 грн.

Одна сестра медична з косметичних процедур з оплатою праці 4723 грн на місяць потрібна на Долинщині.

Також є одна вакансія сестри медичної операційної у одному з обласних диспансерів. Заробітна плата – 4723 грн.
Одну сестру медичну з фізіотерапії потребує лікувальний заклад на Маловисківщині. На місяць пропонують 4723 грн.

Вакантною є посада сестри-господині у одному з медичних закладів Голованівська з оплатою праці 4723 грн.

Крім того, у Світловодському та Новомиргородському районах є вакантними 3 посади молодших медичних сестер з догляду за хворими з оплатою праці 4723 грн.

Вакантними є 12 робочих місць для молодших медичних сестер (санітарка, санітарка-прибиральниця, санітарка-буфетниця та ін.) у Кропивницькому та Світловодському районах. Заробітна плата – від 4723 до 5000 грн.

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до районних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості та Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.

Кіровоградський обласний центр зайнятості


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool