Лікарні Кіровоградщини інформуватимуть пацієнтів про наявні безкоштовні ліки

Жовтень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 740 | Коментарі: 0

Відтепер лікарні Кіровоградської області публікуватимуть інформацію про наявні безоплатні ліки на відкритому сайті eliky.in.ua

Відповідний наказ, який зобов`язує лікарні приєднатись до ресурсу, видав Кіровоградський обласний департамент охорони здоров`я.

Медичні заклади публікуватимуть інформацію про наявні ліки, закуплені за державний, обласний і місцевий бюджет, а також з благодійних пожертв. Усі ці препарати пацієнт, який має відповідний припис лікаря, може отримати безкоштовно.

Наразі до ресурсу приєдналось 11 лікарень із п`яти міст Кіровоградщини, триває підключення решти лікарень.

Проект Є ліки – це загальнонаціональний ресурс, на якому розміщують інформацію про наявні ліки більше 1000 лікарень з 19 областей України та м. Києва. Проект створений командою Благодійного фонду «Пацієнти України», аби кожен пацієнт мав змогу перевірити, які лікарські засоби є в його лікарні, та міг отримати їх безоплатно.  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool