Лави рятувальників Кіровоградщини поповнилися 33 молодими фахівцями

Червень 17, 2014 | Новини | Переглядів: 1027 | Коментарі: 0

Днями у вищих навчальних закладах Державної служби України з надзвичайних ситуацій відбувся випуск молодих рятувальників.

 Вже 16 червня дипломовані офіцери прибули до Управління ДСНС для розподілення на службу у Кіровограді та районах області. Таким чином лави рятувальників Кіровоградщини поповнилися 33 молодими фахівцями, серед яких і троє випускниць профільних навчальних закладів. Під час настановчої наради до лейтенантів довели наказ про призначення, а також познайомили з організацією діяльності пожежно-рятувальної служби області. Начальник Управління ДСНС генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Федорчак привітав випускників з призначенням на посади та побажав завжди з честю нести службу на благо українського народу.
Прес-службу У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool