Кропивницький: «Зірка» має жити

Лютий 21, 2019 | Новини | Переглядів: 1360 | Коментарі: 0

Так думають багато мешканців міста Кропивницький. 

Сумна звістка про закриття нашого улюбленого футбольного клубу швидко облетіла наше місто.

Наразі проходить жваве обговорення у соцмережах та просто на вулицях міста Кропивницький. Кропивничани занепокоєні, що в місті притихли ті, хто повинен рятувати футбольну команду, яку почали «на шматки розгрібати» інші клуби.

Чому футбольний клуб опинився в такій ситуації, та чому на це раніше не відреагували? І якщо Максим Березкін не може утримувати футбольний клуб, то чому ніхто із меценатів, яких у нас вистачає, не взяв на себе обов’язки по врятуванню найстарішої футбольної команди України?

Зараз команда знаходиться в Першій лізі, якщо вона не встигне прийняти участь у весняному чемпіонаті України по футболу, то прийдеться потім все починати з нуля. Перша ліга до побачення, будем грати, як футбольний колектив якогось підприємства. Догадок тут багато. Дуже прикро, що так обійшлися з нашою улюбленою командою та її чисельними вболівальниками.

Зірка має жити! Почуйте нарешті кропивничан!

 Ігор Філіпенко.

Читайте такожКропивницький: петиція за збереження ФК «Зірка» вже набрала 125 голосів
            


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool