Кропивницький: відбулось засідання колегії Управління ДСНС в області

Лютий 13, 2018 | Новини | Переглядів: 987 | Коментарі: 0

13 лютого в Управлінні ДСНС України в області під головуванням начальника Управління полковника служби цивільного захисту Віталія Миронюка відбулось засідання Колегії за результатами оперативно-службової діяльності за 2017 рік, участь у якому взяли керівництво Управління, начальники структурних підрозділів, керівники районних відділів та секторів. 

Під час засідання Колегії Управління працівниками прокуратури Кіровоградської області та Управління захисту економіки у Кіровоградській області Національної поліції України було проведено заняття з питань дотримання законності та вимог антикорупційного законодавства під час виконання службових обов’язків посадовими особами підпорядкованих підрозділів Управління ДСНС в області.

Також учасників засідання поінформовано про стан роботи щодо запобігання проявам корупційних діянь в підрозділах області.
Крім того, були розглянуті питання щодо оперативного реагування на надзвичайні ситуації, шляхи удосконалення цивільного захисту в регіоні.

Цей напрямок висвітлив заступник начальника Управління з реагування на надзвичайні ситуації полковник служби цивільного захисту Максим Крутінь. Про результати наглядово-профілактичної діяльності доповів заступник начальника Управління із запобігання надзвичайним ситуаціям полковник служби цивільного захисту Василь Штогрін. Щодо зміцнення матеріально-технічної бази підпорядкованих підрозділів та готовності техніки до виконання завдань за призначенням присутні прослухали інформацію від т.в.о. заступника начальника Управління підполковник служби цивільного захисту Костянтина Скубка.

За результатами засідання Колегії з урахуванням основних пріоритетів ДСНС України були прийняті рішення за напрямками діяльності Управління ДСНС, зокрема забезпечення постійної готовності до реагування на можливі надзвичайні ситуації; зменшення кількості надзвичайних ситуацій, пожеж і негативних наслідків від них у регіоні; подальша реалізація основних напрямків реформування Служби; поліпшення матеріально-технічного забезпечення пожежно-рятувальних формувань.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool