Кропивницький: величезна черга зібралася біля ЖЕО-1 (ФОТО)

Червень 30, 2020 | Новини | Переглядів: 2217 | Коментарі: 0

На минулій неділі, у п’ятницю містяни, які прийшли до ЖЕО-1 до інспектора реєстрації місця проживання, були невдоволенні дуже повільним просуванням черги, повідомляє FOTOINFORM.NET

Цього дня не всі кропивничани, які прийшли раніше початку роботи інспектора, попали до нього на прийом. Багато хто не витримав цього очікування на спеці біля приміщення комунального підприємства та пішов ні з чим додому.

Деякі містяни в черзі розповідали, що їх направили працівники соцзахисту, щоб інспектор виправив помилки в реєстрі місця проживання, бо без цього субсидії не буде.

«Я прийшла раніше, десь о 12 годині, біля ЖЕО вже стояло декілька людей, а вирішала свої питання після 15 години, хоча я була четверта в черзі. За мною зібралося понад 20 кропивничан. І коли в черзі люди почали скаржитися, то працівники ЖЕО відповіли, що негаразди з комп’ютером, за цей час черга майже не просувалася. І лише після 15 години мені вдалося отримати довідку, бо під кінець робочого часу все пішло жвавіше. Мені понад три години прийшлося вистояти під дверима ЖЕО»,- розповідає кропивничанка.

«Сьогодні були в міськраді в 120 кабінеті, там простояли в черзі, але відправили до інспектора реєстрації місця проживання в ЖЕО. Тепер тут велика черга, а часу стільки вистоювати немає. Хотілося б, щоб було менше паперу та бюрократизму. Все можна вирішувати телефоном, або інтернетом, а не збирати людей у чергах», - скаржиться мешканка Новомиколаївки.

Кропивницький: величезна черга зібралася біля ЖЕО-1

Кропивницький: величезна черга зібралася біля ЖЕО-1


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool