Кропивницький: в селищі Новому відбуваються неймовірні зустрічі

Лютий 18, 2020 | Новини | Переглядів: 4156 | Коментарі: 0

З моменту відкриття в бібліотеці-філії №17 МЦБС міста Кропивницького літературної студії для початківців Світанок в робочому календарі книгозбірні з'явились дні, які з нетерпінням чекають юні поети селища Нового.

Це неймовірні зустрічі в бібліотеці, де керівник студії Валентина Саєнко вчить діток любити музику, поезію, втілювати свої думки і почуття у віршовані слова. Це унікальна можливість оцінити свої поетичні здібності, зробити перші кроки назустріч своїй мрії – народжувати чудові поетичні рядки, сповнені любові до рідного краю, до живої природи. Коли Валентина Лазарівна читає власні вірші, то всі присутні знаходяться в прекрасному поетичному полоні теплих образів дитинства, яскравого прояву любові до сім’ї, родини. А вона, в свою чергу, прагне розкрити найкращі якості кожного із юних поетів, дати свободу фантазії, уявленню, гармонії. 

З моменту відкриття в бібліотеці-філії №17 МЦБС міста Кропивницького літературної студії для початківців Світанок в робочому календарі книгозбірні з'явились дні, які з нетерпінням чекають юні поети селища Нового.

На засіданнях літературної студії своїм творчим досвідом завжди ділиться почесна громадянка селища Нового Віра Махоріна. За багаторічну культосвітню роботу Віра Іванівна добре усвідомила таємниці формування творчої особистості, тому і зараз готова допомогти підростаючому поколінню закоханих в поезію дітей пізнавати світ за законами краси. Для знайомства відвідувачів бібліотеки з поетами Кіровоградщини працівники книгозбірні організували книжкову виставку «Неповторна поезія рідного краю». 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool