Кропивницький: в ОДА розглянули питання щодо фінансування програм молодіжних громадських організацій

Червень 26, 2018 | Новини | Переглядів: 986 | Коментарі: 0

Перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко провів засідання конкурсної комісії з визначення проектів, розроблених молодіжними громадськими організаціями, на реалізацію яких у 2018 році закладено кошти обласного бюджету.

На засіданні комісії зазначено, що по одному із двох проектів молодіжних організацій, відібраних за результатами конкурсу минулого року, від розробників надійшла відмова.

Тож перед комісією постало питання щодо визначення напрямків перерозподілу фінансового ресурсу у розмірі 25 тисяч гривень.

Порадившись, члени комісії вирішили спрямувати кошти на проведення у 2018 році інших заходів молодіжної політики. Дану пропозицію підтримано одноголосно. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool