Кропивницький: в облдержадміністрації відзначили кращих представників будівельної галузі

Серпень 10, 2017 | Новини | Переглядів: 1602 | Коментарі: 0

Напередодні Дня будівельника, який відзначатиметься цьогоріч 13 серпня, в облдержадміністрації відбулась урочиста церемонія нагородження кращих представників будівельної галузі Кіровоградщини.

З професійним святом учасників урочистостей привітав перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко. Він подякував будівельникам за вагомий внесок у розбудову рідного краю.

- Ми пишаємося тим, що два об’єкти з Кіровоградщини потрапили до кращих об'єктів будівництва 2016 року – це сонячна електростанція в Новоукраїнському районі та обласна дитяча лікарня, - підкреслив посадовець.

Він зазначив, що нинішнього року на будівельників також чекає чимало роботи.

- У 2017 році ми вже розпочали реалізацію 7 проектів, що фінансуватимуться за кошти Державного фонду регіонального розвитку, - зазначив Сергій Коваленко. Також в область надійшло близько 115 млн. грн. з держбюджету на соціально-економічний розвиток територій.
Перший заступник голови ОДА зауважив, що професія будівельника нині є однією з найбільш затребуваних на ринку праці. Тому він висловив переконання, що ближчим часом вдасться підготувати більше фахівців будівельної галузі.

З нагоди свята Сергій Коваленко разом з головою обласної ради Олександром Чорноіваненко вручили почесні нагороди кращим представникам будівельної галузі.

Завершились урочистості яскравим концертом у виконанні провідних солістів театру ім.М. Кропивницького.

Напередодні Дня будівельника, який відзначатиметься цьогоріч 13 серпня, в облдержадміністрації відбулась урочиста церемонія нагородження кращих представників будівельної галузі Кіровоградщини.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool