Кропивницький: в мікрорайон Велика Балка планують пустити кілька автобусів

Серпень 15, 2016 | Новини | Переглядів: 1145 | Коментарі: 0

У Кропивницькому, в мікрорайон Велика Балки планують пустити кілька автобусів, аби за визначеним розкладом руху перевозити пільговиків.

Таке завдання фахівцям управління транспорту дав міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 15 серпня.
Міський голова звернув увагу посадовців, що на водіїв маршрутів №4 та №18, які обслуговують Велику Балку, надходить чимало скарг.

Пенсіонери кажуть, що водії виганяють їх з маршруток, поводять себе нетактовно.
- Це – ганьба! Перевізники, які обслуговують цей маршрут не перший день у цьому бізнесі. – наголосив Андрій Райкович. - Це не бідна фірма. Чому таке ставлення до людей? Тому моє доручення управлінню транспорту – запрошуйте їх і попередьте, якщо і надалі пенсіонерів виганятимуть з маршруток, ми знайдемо важелі впливу. Разом з тим, відпрацюйте варіант маршруту одного чи двох автобусів з чітким часовим графіком, щоб саме ця категорія людей знала, що є автобус вранці і є після обіду – від Великої Балки до центру, де розміщені соціальні об’єкти..

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool