Кропивницький: у туристично-інформаційному центрі для дітей провели пізнавальну гру (ФОТО)

Травень 11, 2022 | Новини | Переглядів: 1266 | Коментарі: 0

У співпраці з інформаційно-просвітницькими й освітніми закладами Служба порятунку Кіровоградщини проводить широку роботу в напрямку навчання дітей і юнацтва правил безпеки життєдіяльності. 

Сьогодні у новому туристично-інформаційному центрі, де консультують переселенців та організовують дозвілля дітей, відбулась гра-змагання «Безпечна мандрівка».

Як навчити дітей, які вже й так пережили лихо, правил безпеки? Як говорити з ними про речі, що лякають своєю невідворотністю і реальністю? Рятувальники обрали метод гри як найбільш приємний для дітей. Так, під час «Безпечної мандрівки» діти пройшли три умовні «станції» - випробування, під час яких вивчили види вибухонебезпечних предметів, що можуть ховатись у побутових речах та навіть іграшках, згадали правила пожежної безпеки та опанували психологічні прийоми саморегуляції, що допомагають знати стрес, страх, напругу. Звісно, пограли діти і в рухливі ігри!

Після завершення заходу всі дітки отримали солодощі від рятувальників та, сподіваємось, корисні знання.

 у туристично-інформаційному центрі для дітей провели пізнавальну гру

 у туристично-інформаційному центрі для дітей провели пізнавальну гру у туристично-інформаційному центрі для дітей провели пізнавальну гру у туристично-інформаційному центрі для дітей провели пізнавальну гру

 у туристично-інформаційному центрі для дітей провели пізнавальну гру

 у туристично-інформаційному центрі для дітей провели пізнавальну гру


ГУ ДСНС України у Кіровоградській області, фото Ігоря Філіпенка


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool