Кропивницький: у центрі соціальної адаптації ремонтують дах (ФОТО)

Жовтень 09, 2018 | Новини | Переглядів: 639 | Коментарі: 0

Минулого тижня у будівлі майбутнього центру соціальної адаптації військових #СМАйЛ почали ремонтувати дах. Це перший із необхідних кроків, які треба зробити для того, аби приміщення колишньої школи почало функціонувати як #СМАйЛ.

За словами однієї з ініціаторок створення центру, голови ГО “Серця матерів Кіровоградщини”, волонтерки Інни Колпак, дах оновлюють за підтримки міськради Кропивницького - сумарна вартість ремонтних робіт близько 200 тис. грн.

“У цьому приміщенні ми плануємо багато різноманітних локацій, проте, щоб ми змогли їх облаштовувати у нашому будинку, треба зробити елементарні ремонти. Зараз тут міняється дах, який раніше більше був подібний на сито, і весь дощ і сніг потрапляв у приміщення. Далі плануємо замінити вікна і почнемо думати про те, як оновити комунікації - водопостачання, каналізація, електропостачання”, - каже Інна Колпак.

Центр #СМАйЛ, який об’єднав волонтерів, психологів, активістів, продовжує зараз працювати в різних локаціях міста. І щоб зібрати центр соціальної адаптації під одним дахом, ініціатори продовжують шукати партнерів. Підтримати створення центру можна власною роботою, банкою фарби або ж фінансами на рахунок благодійного фонду.

БЛАГОДIЙНИЙ ФОНД СМАЙЛ:
Код банку: 323583
ЄДРПОУ: 42491113
Рахунок: 26002052932068

Кропивницький, у центрі соціальної адаптації, ремонтують дах

Кропивницький, у центрі соціальної адаптації, ремонтують дах


Довідково:

Волонтери, психологи, активісти й ветерани об’єднали свої зусилля, аби створити єдину платформу адаптації, куди може звернутися військовий або члени його родини. Це може бути підтримка волонтерів, консультації психологів, юристів, поради у працевлаштуванні, місце для fit-комплексів чи просто простір спілкування з побратимами. Така локація якраз забезпечує систематичність у галузі адаптації колишніх військовослужбовців. Окрім основних напрямків діяльності, планується також створення дитячої кімнати, приміщення для творчості (зокрема, гончарства), а також соціальний хостел для гостей із інших міст області.

Якісні і результативні проекти не з’являються в одну мить, тож організатори “СМАйЛу” шукають не формальних “меценатів”, а друзів та партнерів проекту, які будуть не просто підтримувати мрію центру, а командно рухатимуть ідею до втілення. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool