Кропивницький: у центральній частині міста відбувся рейд (ФОТО)

Жовтень 11, 2016 | Новини | Переглядів: 1713 | Коментарі: 0

З настанням холодів кожен добрий господар вже потурубувався про тепло та затишок у своїй оселі.

Так само кожен розуміє, що необхідно подбати і про безпечний перебіг опалювального сезону, аби пожежа не залишила серед холодів без даху над головою. Обов’язок працівників Служби порятунку – застерегти громадян від необачних вчинків, навчити як запобігти надзвичайним подіям. Саме з цією метою і проводиться роз’яснювальна робота серед населення області.

11 жовтня рятувальники спілкувались з мешканцями м.Кропивницький. Жителям багатоповерхівок у центральній частині міста нагадали про основні правила безпеки під час опалювального сезону. Про те, що необхідно купувати лише сертифіковані обігрівачі, не користуватися несправними та саморобними електроприладами. Також забороняється сушити одяг над газовими плитами та обігрівати з їх допомогою приміщення. Порадили жителям обласного центру не залишати увімкнені обігрівачі під наглядом маленьких дітей, навчати малечу правилам пожежної безпеки. Усі, з ким спілкувалися рятувальники, зазначили, що дотримуються рекомендацій, оскільки недбале ставлення до безпеки вдома є справою невдячною та досить витратною. Не говорячи вже про те, що пожежі призводять і до більш трагічних наслідків, ніж втрата нажитого майна.

Наразі профілактична робота з мешканцями області триває, оскільки рятувальники зацікавлені в тому, щоб зберегти життя та здоров’я людей від пожеж.

Прес-служба У ДСНС в області

З настанням холодів кожен добрий господар вже потурубувався про тепло та затишок у своїй оселі.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool