Кропивницький: у соцмережах жваво обговорюють харчування у лікарні на Фортечних валах (ФОТО)

Березень 11, 2019 | Новини | Переглядів: 3510 | Коментарі: 0

Сьогодні мешканці міста Кропивницький завзято обговорюють меню на 11 березня 2019 року у лікарні на Фортечних валах, повідомляє FOTOINFORM.NET

Кропивничанка виставила на обговорення фотографію меню для харчування хворих, де хворі поділяються на категорії по харчуванню.

Хтось із пацієнтів сфотографував це меню, та не може зрозуміти, чому хворі діти не отримують належного харчуваня. І чому настільки відрізняються вони від пільговиків. Особливо, хочеться нам  зрозуміти, як прості городяни та матері хворих діток п'ють чай без цукру (як видно по фото меню). У нас що на родючих землях України немає цукру на матерів, не вистачає?

До ФОТОИНФОРМу зверталися чорнобильці із такими ж скаргами на незадовільне харчування. Чомусь їх у списках пільговиків немає.
По фото меню на 11.03.2019 року їх у списки пільговиків так і не добавили. Чорнобильці скаржилися не тільки на харчування по цій лікарні, а ще, що немає коштів і на безкоштовне лікування. Коли інвалід-чорнобилець звернувся до міської влади, то на це йому відповіли, що грошей нема.

У коментарях до цього фото висловлювання розділилися, деякі кропиничани були задоволенні харчуванням у цій лікарні, а деякі підтримували, що дітей потрібно кормити краще.

Кропивницький, соцмережах, обговорюють харчування у лікарні на Фортечних валах (ФОТО)

 

   


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool