Кропивницький: у школи подали тепло

Жовтень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 800 | Коментарі: 0

Із 26 жовтня рішенням виконавчого комітету міської ради Кропивницького було розпочато опалювальний сезон у всіх загальноосвітніх школах обласного центру.

Як повідомив заступник начальника управління освіти Євген Серопян, відучора обидва теплогенеруючих підприємства міста - ДП ”Кіровоградтепло” ТОВ ”ЦНТІ УНГА” та КП “Теплоенергетик”, розпочали подачу тепла в будівлі шкіл і за вихідні у приміщеннях закладів встановиться комфортний температурний режим для учнів, які повернуться з канікул.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Запущені і працюють також усі автономні котельні, які опалюють заклади освіти, розтоплена і єдина в Кропивницькому піч, яка обігріває школу №12 на Завадівці. Вугілля, запевнив Євген Серопян заготовлено достатньо на весь опалювальний сезон.

На сьогодні, відзначив посадовець, без теплопостачання в обласному центрі залишається тільки гімназія № 9. На магістралі ДП “Кіровоградтепло”, від якої вона живиться теплом, виконуються ремонтні роботи, по закінченні яких теплопостачання цього закладу буде відновлене.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool