Кропивницький: у школі облаштували сучасну спортивну залу

Листопад 11, 2016 | Новини | Переглядів: 1020 | Коментарі: 0

Сьогодні, 11 листопада, міський голова Андрій Райкович, разом із секретарем міської ради Андрієм Табаловим та своїм заступником Наталією Дзюбою стали учасниками справжнього дитячого свята в школі “Мрія”.

Разом із учнями вони відкрили в закладі сучасний спортивний зал..
Ремонтувати щороку по п’ять спортивних залів в школах Кропивницького Андрій Райкович пообіцяв, ще будучи кандидатом на посаду міського голови. Нині ця робота планомірно втілюється в життя. Варто вівдзначити, що у 2016-му графік ще й перевиконують –за мету поставлено реконструювати 7 спортивних залів.
Три з них вже офіційно відкрили. В ремонт спортивного залу «Мрії» вклали близько 400 тисяч гривень. Будівельники виконали всі роботи за два з половиною місяці. Тепер в спортивному залі новенька спеціальна підлога, енергоощадні вікна, натяжна стеля, м’які стіни.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool