Кропивницький: у раніше судимого громадянина працівники поліції вилучили набої

Вересень 26, 2017 | Новини | Переглядів: 718 | Коментарі: 0

За словами чоловіка, боєприпаси він начебто знайшов у лісосмузі та залишив собі у якості сувеніру. Поліцейські з’ясовують усі обставини події.

В одному з сіл Кіровоградського району у ході складання протоколу за адмінправопорушення стосовно 34-річного місцевого жителя поліцейські провели його особистий огляд. У результаті у кишені куртки чоловіка виявили близько 30 предметів, схожих на набої калібру 5,45 мм.

У своє виправдання порушник пояснив, що зберігав знайдені боєприпаси для власних потреб, аби у подальшому виготовити з них сувеніри.
Вилучене поліцейські направили для проведення експертизи. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

За матеріалами Кіровоградського районного відділення Кропивницького відділу поліції Кіровоградської області

За словами чоловіка, боєприпаси він начебто знайшов у лісосмузі та залишив собі у якості сувеніру. Поліцейські з’ясовують усі обставини події.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool