Кропивницький: у педуніверситеті створили стінопис (ФОТО)

Грудень 11, 2020 | Новини | Переглядів: 529 | Коментарі: 0

У рамках всеукраїнської кампанії «16 днів проти насильства» у Центральноукраїнському педуніверситеті імені Винниченка в Кропивницькому створили мурал «Сім’я – це простір без насильства».

Стінопис створений коштом обласного бюджету. Про це повідомив директор департаменту соціального захисту населення ОДА Олександр Догаров.

«Проект обійшовся у майже 13 тисяч гривень. Ці кошти виділяються департаментом для реалізації заходів державної політики з попередження та протидії домашньому насильству», – зазначив Олександр Догаров.

Автором муралу є художниця з Кропивницького Тетяна Стороженко.

Зі слів директора департаменту, місце для розпису обрали не випадково. Адже саме педагогічний університет – це уособлення виховання, родини, цінностей української нації.

Як повідомлялося раніше, у рамках кампанії «16 днів проти насильства» департамент соціального захисту населення ОДА організував конкурс дитячих малюнків. 

Кропивницький, у педуніверситеті, стінопис, ФОТО,


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool