Кропивницький: у місті відкривають нові таланти (ФОТО)

Листопад 17, 2016 | Новини | Переглядів: 1494 | Коментарі: 0

В обласній філармонії відбувся черговий етап мистецького проекту «Відкриваємо нові таланти», що проходить у рамках культурно-мистецької акції «Майстри мистецтв - дітям».

Разом з професійними артистами обласної філармонії своє мистецтво подарували кращі дитячі колективи нашого Кіровоградського району. Такі концерти плануються в кожному районі Кіровоградщини. За результатами, найкращі будуть запрошені до участі у відкриття 27-го концертного сезону дитячої філармонії 2017 року.

Як повідомила FOTOINFORM.NET заступник директора обласної філармонії по роботі з дітьми Ірина Полонська подібні концерти пройшли у шести районах за участі кращих колективів: «В кожному районі готуються до таких концертів і саме завдячуючи нашому проекту «Відкриваємо нові таланти» створюються, народжуються нові імена. Мені дуже б хотілося, щоб і в Україні та на головній сцені нашої столиці також представлена Кіровоградщина.Бажаю усім наснаги та творчих злетів».

Ірина Полянська зауважила, що загалом у проекті приймуть участь 100 колективів, серед них лише 20 відкриють концертний сезон у наступному році. Хто матиме честь відкривати сезон буде відомо влітку, кращих з кращих обиратимуть представники обласної та місцевої влади, а також провідні робітники культури.

Варто відзначити, що акція була заснована у 2001 році за ініціативи директора обласної філармонії Миколи Кравченко. Мистецький проект в його рамках здійснюється вдруге.

В обласній філармонії відбувся черговий етап мистецького проекту «Відкриваємо нові таланти

В обласній філармонії відбувся черговий етап мистецького проекту «Відкриваємо нові таланти
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool