Кропивницький: у місті оновлюється дорожня розмітка

Липень 18, 2016 | Новини | Переглядів: 1246 | Коментарі: 0

Перший етап нанесення розмітки на дорогах і на перехрестях у Кропивницькому завершився цими вихідними.

За інформацією начальника головного управління житлово – комунального господарства Олександра Хачатуряна, дорожня розмітка в обласному центрі нанесена на дорожньому покритті починаючи з проспекту Винниченка, через площу Богдана Хмельницького і біля центрального ринку. Пішохідні переходи нанесені і біля дитячої обласної лікарні. На перехрестях, де відновлена розмітка, комунальні служби, у разі потреби, поновлювали і відповідні дорожні знаки. А вздовж вулиць Пацаєва, Коваленка та Попова довелося відновлювати пошкоджені стійки дорожніх знаків. На початку серпня запрацює щойно встановлений світлофор на розі вулиць Павленка та Краснокутського.

Вже із 19 липня почнеться робота з нанесення дорожньої розмітки по вулицях Чміленка та на Дворцовій. Наступні на черзі - перехрестя на Студентському бульварі.

До 1 вересня комунальні служби пообіцяли нанести розмітку біля всіх шкіл міста, аби школярі мали змогу безпечно дістатись до свого місця навчання.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool