Кропивницький: у мікрорайоні Новомиколаївка відбувся рейд (ФОТО)

Лютий 05, 2024 | Новини | Переглядів: 924 | Коментарі: 0

Фахівці Головного управління ДСНС України у Кіровоградській області здійснили профілактичне відпрацювання житлового сектора мікрорайонуНовомиколаївка м. Кропивницький. 

Тим, хто користується пічним опаленням, рятувальники нагадали, що необхідно усунути тріщини у печах та димарях, не складати на них домашні речі, не ставити впритул меблі, не тримати запас дров більш ніж на добу та не розпалювати печі горючими речовинами. У поводженні з електрообігрівачами теж слід бути обережними – не ставити їх поблизу фіранок та меблів, вимикати на ніч та не перевантажувати мережу великою кількістю приладів. А ще нагадали кропивничанам, як безпечно користуватися генератором.

Кропивницький: у мікрорайоні Новомиколаївка відбувся рейд

Кропивницький: у мікрорайоні Новомиколаївка відбувся рейд

Кропивницький: у мікрорайоні Новомиколаївка відбувся рейд

Молодих батьків закликали попіклуватися про безпеку дітей – не залишати малюків самих у кімнаті, де розтоплено грубку або працює електрокамін, обмежити доступ до запальничок та сірників тощо.

На завершення розмови рятувальники надали мешканцям міста застережні листівки, нагадали номер виклику Служби порятунку - “101”, та порекомендували не ігнорувати сигнали повітряної тривоги й бути обережними при виявленні боєприпасів.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool