Кропивницький: у мікрорайоні Никанорівка відбувся рейд (ФОТО)

Вересень 26, 2023 | Новини | Переглядів: 583 | Коментарі: 0

Співробітники Служби порятунку провели інформаційну роботу у мікрорайоні Никанорівка обласного центру.

Кропивницький: у мікрорайоні Никанорівка відбувся рейд (ФОТО)

Кропивницький: у мікрорайоні Никанорівка відбувся рейд (ФОТО)

Кропивницький: у мікрорайоні Никанорівка відбувся рейд (ФОТО)


Під час бесіди рятувальники закликали громадян не ігнорувати сповіщень про повітряну тривогу та щоразу прямувати до укриттів. Аби не розгубитися у стресовій ситуації, треба заздалегідь подбати про тривожну валізу.

Поради щодо її вмісту та багато інших питань безпекового спрямування можна знайти у застережних листівках, які надзвичайники роздавали перехожим під час спілкування.

Не забули фахівці рятувальної справи і про одну з найвадливіших тем сьогодення – вибухонебезпеку. Бути обізнаним з питань мінної безпеки сьогодні має бути кожен.

Мати уявлення про те, як вони виглядають, які їх вибухові характеристики та найголовніше – що робити у разі їх знаходження.

Адже вкрай важливо чітко дотримуватися алгоритму дій у таких випадках, аби не наражати на небезпеку себе та оточуючих.

Рятувальники наголошували, що під час пожежонебезпечного періоду достатньо найменшої іскри, щоб у полум’ї опинились і дім, і все майно, тож, варто бути максимально обережним з вогнем.

Також громадянам вручили листівки із застереженнями та порадили не спалювати суху траву, пожнивні залишки та не провокувати пожеж у лісах, оскільки такі дії суворо караються законом.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool